Punch Power Solar wagen ook aanwezig!

Published on: 28 March 2014 14:45

Shaping the future, dat is waar het het om draait. Niet alleen in de Metaaltechniek. Het Punch Power Solar team is daar zo’n voorbeeld van. Zoals zij het zelf zeggen:  Steunend op het verleden, bouwen aan de toekomst door  nu te handelen!

17 ingenieurs studenten hebben 1  jaar gebouwd aan een Solar wagen die is ingezet voor de World Solar Challenge. 3000 km door de outback van Australië racen op zonneenergie. De race en het bouwen van de Solarwagen is geen doel op zich, maar een middel om te komen tot nieuwe innovaties op het gebied van zonne energie.

Punch Power Solarwagen

De Solar wagen is gebouwd volgens de nieuwste technologieën. Om deze wagen de allerbeste ter wereld te maken werkte het team nauw samen met specialisten in alle nodige vakgebieden. Van aërodynamica tot marketing, van ophanging tot zonnecellen… Zij werkten samen met dynamische bedrijven met de beste toptechnologie en de meest innovatieve visie, bedrijven die niet blind zijn voor de toekomst. Dat past perfect bij TTL group en zo hebben wij de ontwikkeling van de wagen gesponsord. Verschillende onderdelen zijn vervaardigd uit onze materialen.

De wagen is 4 april aanwezig  en heeft in de World Solar Race de 6e plaats behaald.

Officiële website Solar Team België — www.solarteam.be

race02

04

We Support